2 відгука
Код товару: 1949259
Новинка
Нож Böker Forge - німецька якість та надійність
Not in stock
Можливі способи оплати:
-5% знижки при оплаті онлайн
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Нож Böker Forge - німецька якість та надійність
Нож Böker Forge - німецька якість та надійність
- Відмінною рисою є привабливий дизайн, який вигідно вирізняє ножі від звичайних кухонних, не здаючись при цьому надмірній екстравагантності.
- Ножі, виготовлені з нержавіючої сталі X50CrMoV15, що містить хром, молібден та ванадій, ідеально збалансовані та зручно лягають у руку завдяки ергономічній формі ручки.
- Чорні ручки з високоякісного спеціального пластику надійно та безшовно з'єднані з цілісною ручкою ножа за допомогою трьох класичних нержавіючих сталевих заклепок.
- Конструкція леза та перехід до хвостовика забезпечує безпроблемне заточування та, у поєднанні з належним доглядом, гарантує тривалий бездоганний функціонал ножів.
- Ножі доставляються у стильній та якісній подарунковій упаковці.
- Бренд Böker
- Батарейки в комплекті Ні
- Ґріфматеріал Легований сталь
- Довжина леза 22 сантиметри
- Категорія Унісекс дорослі
- Колір Срібло
- Конструювання Залізоване
- Лезо Шліфування скла
- Матеріал Пластик
- Матеріал леза Нірмова сталь
- Розмір 36 см
- Сезон Упродовж усього року
- Стиль Фордж Бромтєссер
- Вага 290 g
- Категорія: Кухарські ножі Böker
Відгуки покупців
Купив, спираючись на результати тестів, і не розчарувався. Ніж дійсно гострий і легко ріже аркуш паперу. Взагалі, непідготовленим кухарям варто попередити це може коштувати пальця )
Я багато років користувався набором ножів Rewe з бонусними балами, але ніколи не був повністю задоволений. Після короткого дослідження на сайті Stiftung Warentest, я вирішив придбати ніж з лінійки Bker Forge. Stiftung Warentest визнав ніж Bker Forge Chef-Messer переможцем у тесті. Після півроку використання я не шкодую про покупку. Я використовую його майже щодня, для нарізання цибулі, овочів або для обробки м'яса. Спочатку він легко ковзає по томатах і взагалі ріже все ідеально. Приблизно через 3 місяці гострота трохи знизилася, але коротке заточування сталевим точилом швидко виправило ситуацію. Тепер я роблю це приблизно кожні два тижні і дуже задоволений ножем. Він легкий, гострий і зручно лежить у моїй середньої величини чоловічій руці. Нагоді буде придбати ще ніж шеф-кухаря, адже універсальний ніж занадто короткий для великих шматків м'яса або великої селери. До речі, ніж не 'Зроблено в Німеччині'. Це стосується лише значно дорожчих серій Bker. Але в Азії теж є досвід у виробництві ножів.
Messenger