2 відгука
Код товару: 1949261
Новинка
Ніж Böker Forge - кухонний ніж для приготування їжі
Варіант
5 341 ₴
+160 бонусів
Можливі способи оплати:
-5% знижки при оплаті онлайн
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Ніж Böker Forge - кухонний ніж для приготування їжі
Ніж Böker Forge - кухонний ніж для приготування їжі
- Відмінною рисою є привабливий дизайн, який вигідно вирізняє ножі від звичайних кухонних, не здаючись при цьому надмірній екстравагантності.
- Ножі, виготовлені з нержавіючої сталі X50CrMoV15, що містить хром, молібден та ванадій, ідеально збалансовані та зручно лягають у руку завдяки ергономічній формі ручки.
- Чорні ручки з високоякісного спеціального пластику надійно та безшовно з'єднані з цілісною ручкою ножа за допомогою трьох класичних нержавіючих сталевих заклепок.
- Конструкція леза та перехід до хвостовика забезпечує безпроблемне заточування та, у поєднанні з належним доглядом, гарантує тривалий бездоганний функціонал ножів.
- Ножі доставляються у стильній та якісній подарунковій упаковці.
- Бренд Böker
- Батарейки в комплекті Ні
- Ґріфматеріал Пластик
- Довжина леза 20 сантиметрів
- Категорія Нейтральний за гендерним принципом
- Колір
- Конструювання Залізоване
- Лезо Вигнутий
- Матеріал Пластик
- Матеріал леза Легований сталь
- Розмір Стандарт
- Сезон Вічнозелений
- Стиль Фордж Спікмесер
- Вага 94 g
- Розмір 2.90 см x 6.20 см x 30.90 см
- Категорія: Кухарські ножі Böker
Відгуки покупців
Купив, спираючись на результати тестів, і не розчарувався. Ніж дійсно дуже гострий і легко ріже аркуш паперу. Взагалі, непідготовленим кухарям варто попередити це може коштувати пальця )
Я раніше мав протягом багатьох років набір ножів 'Rewe-Treuepunkte-Zwilling-Messerblock і ніколи не був дійсно задоволений. Після короткого дослідження на сайті Stiftung Warentest я вирішив обрати ніж з лінійки Bker Forge. Stiftung Warentest визнав ніж Bker Forge Chef-Messer переможцем тесту. Після півроку використання я не шкодую про покупку. Я використовую його майже щодня, чи то для нарізання цибулі, овочів, чи то для очищення м'яса. Спочатку він легко ковзає по томатах і взагалі ідеально все ріже. Приблизно через 3 місяці гострота трохи зменшилася, але коротке заточування сталевим прутком вирішило проблему. Тепер я роблю це приблизно кожні два тижні і дуже задоволений ножем. Він легкий, гострий і зручно лежить у моїй середнього розміру чоловічій руці. Нагоді буде придбати ще ніж шеф-кухаря, оскільки універсальний ніж занадто короткий для великих шматків м'яса або селери. До речі, ніж не 'Made in Germany'. Це лише для значно дорожчих серій Bker. Але в Азії теж є досвід у виробництві ножів.
Messenger