2 відгука
Код товару: 1949256
Новинка
Böker Forge ніж кухарський, кухонний ніж для професіоналів
Варіант
7 960 ₴
+238 бонусів
Можливі способи оплати:
-5% знижки при оплаті онлайн
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Böker Forge ніж кухарський, кухонний ніж для професіоналів
Böker Forge ніж кухарський, кухонний ніж для професіоналів
- Відмінною рисою є привабливий дизайн, який вигідно вирізняє ножі від звичайних кухонних, не здаючись при цьому надмірній екстравагантності.
- Ножі, виготовлені з нержавіючої сталі X50CrMoV15, що містить хром, молібден та ванадій, ідеально збалансовані та зручно лягають у руку завдяки ергономічній формі ручки.
- Чорні ручки з високоякісного спеціального пластику надійно та безшовно з'єднані з цілісною ручкою ножа за допомогою трьох класичних нержавіючих сталевих заклепок.
- Конструкція леза та перехід до хвостовика забезпечує безпроблемне заточування та, у поєднанні з належним доглядом, гарантує тривалий бездоганний функціонал ножів.
- Ножі доставляються у стильній та якісній подарунковій упаковці.
- Бренд Böker
- Батарейки в комплекті Ні
- Ґріфматеріал Каучук
- Довжина леза 20 сантиметрів
- Кількість 1
- Колір Нірмова сталь
- Конструювання Залізоване
- Лезо Просто
- Матеріал Нержавіюча сталь, пластик
- Матеріал леза Гаршталь
- Розмір 20 см
- Сезон Упродовж усього року
- Спосіб звернення Пластик
- Стиль Фордж Чефмесєр (Forge Chefmesser)
- Вага 299.37 g
- Розмір 45.00 см x 11.00 см x 4.00 см
- Категорія: Кухарські ножі Böker
Відгуки покупців
Купив, спираючись на результати тестів, і не розчарувався. Ніж дійсно гострий і легко ріже аркуш паперу. Взагалі, непідготовленим кухарям варто попередити це може коштувати пальця )
Я багато років користувався набором ножів 'Rewe-Treuepunkte-Zwilling-Messerblock і ніколи не був повністю задоволений. Після короткого дослідження на сайті Stiftung Warentest, я вирішив придбати ніж з лінійки Bker-Forge. Stiftung Warentest визнав ніж Bker Forge-Chefmesser переможцем у тесті. Після півроку використання я не шкодую про покупку. Я використовую його майже щодня, для нарізання цибулі, овочів або для обробки м'яса. Спочатку він легко ковзає по томатах і взагалі все ріже ідеально. Приблизно через 3 місяці гострота трохи знизилася, але коротке заточування сталевим точилом швидко вирішило проблему. Тепер я роблю це приблизно кожні два тижні і дуже задоволений ножем. Він легкий, гострий і зручно лежить у моїй середньої величини чоловічій руці. Нагоді придбаю ще ніж-шеф, для великих шматків м'яса або великих коренів селери універсального ножа буде недостатньо. До речі, ніж не 'Made in Germany'. Це стосується лише значно дорожчих серій Bker. Але в Азії теж є досвід у виробництві ножів.
Messenger