0 відгуків
Код товару: 1712596
Кухарський ніж 20 см Diplome Zwilling
Даний товар доступний тільки під замовлення. Залишайте запит і менеджер магазину зв'яжеться з Вами для уточнення ціни і термінів доставки.
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Підставки для ножів
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
Опис Кухарський ніж 20 см Diplome Zwilling
Кухарський ніж - це міцний, важкий ніж з широким лезом і гладкою ріжучою кромкою. Призначений як для професійних кухарів, так і для кухарів-аматорів, які не тільки чистять овочі, але й подрібнюють зелень і готують відбивні.
Серія Zwilling Diplôme була розроблена у співпраці з всесвітньо відомою кулінарною школою Le Cordon Bleu з більш ніж 120-річним досвідом викладання найвищих стандартів кулінарної техніки. Результатом цього є першокласні кухонні ножі, виготовлені на фабриці Miyabi в Секі, Японія. Німецька скрупульозність, французька вишуканість і японська майстерність: все це об'єднується в серії Diplôme. Розроблені та виготовлені за останніми стандартами, ножі Zwilling Diplôme задовольнять усі потреби вимогливого шеф-кухаря.
Ножі виготовлені зі спеціальної ножової сталі з подвійним штампуванням з подвійним кріозагартуванням Friodur. Секрет високоякісної сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, що робить ножі гнучкими та стійкими до корозії. Твердість за Роквеллом (Hrc): 61. Двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки за спеціальною традиційною японською технологією Хонбазуке. Леза викувані з точною геометрією з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, що втілює високу якість бренду Zwilling. Унікальний дизайн ножа доповнює рукоятка в дизайні Le Cordon Bleu з трьома заклепками. Він має продуману форму, яка не дозволить йому вислизнути навіть при тривалому приготуванні, захистивши пальці від порізів. Таким чином, використання ножа стає зручним і безпечним.
Серія Zwilling Diplôme була розроблена у співпраці з всесвітньо відомою кулінарною школою Le Cordon Bleu з більш ніж 120-річним досвідом викладання найвищих стандартів кулінарної техніки. Результатом цього є першокласні кухонні ножі, виготовлені на фабриці Miyabi в Секі, Японія. Німецька скрупульозність, французька вишуканість і японська майстерність: все це об'єднується в серії Diplôme. Розроблені та виготовлені за останніми стандартами, ножі Zwilling Diplôme задовольнять усі потреби вимогливого шеф-кухаря.
Ножі виготовлені зі спеціальної ножової сталі з подвійним штампуванням з подвійним кріозагартуванням Friodur. Секрет високоякісної сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, що робить ножі гнучкими та стійкими до корозії. Твердість за Роквеллом (Hrc): 61. Двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки за спеціальною традиційною японською технологією Хонбазуке. Леза викувані з точною геометрією з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, що втілює високу якість бренду Zwilling. Унікальний дизайн ножа доповнює рукоятка в дизайні Le Cordon Bleu з трьома заклепками. Він має продуману форму, яка не дозволить йому вислизнути навіть при тривалому приготуванні, захистивши пальці від порізів. Таким чином, використання ножа стає зручним і безпечним.
- Бренд Zwilling
- Матеріал Нержавіюча сталь
- Вага 0.00 кг
- Категорія: Ножі універсальні Zwilling