0 відгуків
Код товару: 1712507

Ніж для обвалки м'яса 16 см Pro Zwilling

Кількість
4 190 ₴
+41 бонус
Замовляй зараз через моночекаут зі знижкою -168 ₴

Інформація про доставку

розраховуємо термін доставки
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Фото
  • Відгуки (0)

Опис Ніж для обвалки м'яса 16 см Pro Zwilling

Обвалочний ніж має тонке, характерно вигнуте лезо з гладкою ріжучою кромкою. Ідеально підходить для обвалки кісток.

«Естетика в мінімалізмі», – сказав Маттео Тун, творець класичного дизайну колекції Pro від німецького бренду Zwilling. Ножі серії Pro - це чудове поєднання інноваційної техніки, традиційного дизайну та абсолютної точності. Всі ножі серії володіють якостями, необхідними для вирішення індивідуальних завдань на кухні. Відчуйте переваги серії, яка відповідає всім сучасним вимогам до кухонних ножів: найвища якість і досконалість форми.
Ножі виготовлені зі спеціальної ножової сталі з подвійним розплавом з кріозагартуванням Friodur. Секрет високоякісної сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, що робить ножі гнучкими та стійкими до корозії. Твердість по Роквеллу (Hrc): 56-58. Двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки за допомогою спеціальної лазерної технології. Клинки викувані з точною геометрією за технологією Sigmaforge з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, що втілює високу якість бренду Zwilling. Ручки без зазорів і швів мають продуману форму, яка не дозволить їм вислизнути навіть при тривалому приготуванні їжі, захищаючи пальці. Колекція Pro - це новий синонім якості в світі кованих ножів. «Естетика в мінімалізмі», – сказав Маттео Тун, творець класичного дизайну колекції Pro від німецького бренду Zwilling. Ножі серії Pro - це чудове поєднання інноваційної техніки, традиційного дизайну та абсолютної точності. Всі ножі серії володіють якостями, необхідними для вирішення індивідуальних завдань на кухні. Відчуйте переваги серії, яка відповідає всім сучасним вимогам до кухонних ножів: найвища якість і досконалість форми.
Ножі виготовлені зі спеціальної ножової сталі з подвійним розплавом з кріозагартуванням Friodur. Секрет високоякісної сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, що робить ножі гнучкими та стійкими до корозії. Твердість по Роквеллу (Hrc): 56-58. Двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки за допомогою спеціальної лазерної технології. Клинки викувані з точною геометрією за технологією Sigmaforge з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, що втілює високу якість бренду Zwilling. Ручки без зазорів і швів мають продуману форму, яка не дозволить їм вислизнути навіть при тривалому приготуванні їжі, захищаючи пальці. Колекція Pro - це новий синонім якості в світі кованих ножів.
Товар доданий в кошик prod