Опис Овочевий ніж-топірець 16,5см Shun Pro Sho Kai
Усуба - традиційний японський ніж з односторонньою заточкою, призначений для дрібної нарізки і шинкування овочів і зелені. Незважаючи на свою схожість з кухонним ножем-сокирою, ніж Usuba абсолютно не призначений для роботи з дуже твердими, жорсткими або замороженими продуктами, а також не повинен різати кістки або хрящі.
Лезо ножа виготовлено з корозійностійкої сталі VG10 твердістю 61 (±1)HRC. Його ріжуча кромка, заточена з одного боку, забезпечує особливу гостроту, призначену для максимальної точності. Плоска сторона леза має порожнисту заточку – це створює повітряну подушку між ним і матеріалом, що розрізається. У поєднанні з високою та плоскою ріжучою кромкою тертя зводиться до мінімуму та гарантує оптимальні результати різання. Ручка пакка з чорного дерева виглядає дуже елегантно і зручно лежить в руці, забезпечуючи надійний і зручний хват при різанні.
Серія Shun Pro Sho від японського бренду Kai зосереджена виключно на традиційних японських односторонніх заточених формах лез. Завдяки надзвичайно високій якості виготовлення та стійкій до корозії сталі ця серія особливо підходить для постійного професійного використання. Ніж поставляється у високоякісній подарунковій упаковці із золотим тисненням, ідеально підходить як подарунок.
Висота леза: 4,6 см.
Довжина леза: 16,5 см
Довжина ручки: 10,7 см
Загальна довжина леза: 31,1 см<бр/> Матеріал леза: сталь VG-10.
Матеріал рукоятки: ламіноване дерево пакка.
Лезо ножа виготовлено з корозійностійкої сталі VG10 твердістю 61 (±1)HRC. Його ріжуча кромка, заточена з одного боку, забезпечує особливу гостроту, призначену для максимальної точності. Плоска сторона леза має порожнисту заточку – це створює повітряну подушку між ним і матеріалом, що розрізається. У поєднанні з високою та плоскою ріжучою кромкою тертя зводиться до мінімуму та гарантує оптимальні результати різання. Ручка пакка з чорного дерева виглядає дуже елегантно і зручно лежить в руці, забезпечуючи надійний і зручний хват при різанні.
Серія Shun Pro Sho від японського бренду Kai зосереджена виключно на традиційних японських односторонніх заточених формах лез. Завдяки надзвичайно високій якості виготовлення та стійкій до корозії сталі ця серія особливо підходить для постійного професійного використання. Ніж поставляється у високоякісній подарунковій упаковці із золотим тисненням, ідеально підходить як подарунок.
Висота леза: 4,6 см.
Довжина леза: 16,5 см
Довжина ручки: 10,7 см
Загальна довжина леза: 31,1 см<бр/> Матеріал леза: сталь VG-10.
Матеріал рукоятки: ламіноване дерево пакка.
- Бренд Kai
- Країна-виробник Японія
- Матеріал Сталь, дерево пакка
- Категорія: Ножі для овочів Kai