0 відгуків
Код товару: 1712542
Кухарський ніж сантоку 18 см Twin Cermax Zwilling
Даний товар доступний тільки під замовлення. Залишайте запит і менеджер магазину зв'яжеться з Вами для уточнення ціни і термінів доставки.
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Підставки для ножів
- Часникові преси
- Друшляки і сита
- Шпателі
- Набори приборів для гриля
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
Опис Кухарський ніж сантоку 18 см Twin Cermax Zwilling
Сантоку має азіатську форму з широким лезом і особливо гострою ріжучою кромкою. Універсальний азіатський ніж можна використовувати для приготування м'яса, риби та овочів. Всі ножі сантоку Zwilling оснащені полірованим лезом зі спеціальною технологією RAZOR EDGE для максимальної гостроти. Для заточування ножів використовується тільки точильний камінь.
Всі останні тенденції відображені в колекції Twin Cermax від німецького бренду Zwilling. Гострі, як скальпель, леза розроблені спеціально для любителів японської кухні.
Ножі виготовлені зі спеціальної ножової сталі з подвійним розплавом з кріозагартуванням Friodur. Секрет чудової сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, що робить її гнучкою та стійкою до корозії. Твердість по Роквеллу (Hrc): 56-58. Двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки за спеціальною традиційною японською технологією Хонбазуке. із загальним кутом 20 градусів. Ергономічна ручка була розроблена у співпраці з японськими професійними кухарями. Складається з особливо приємного на дотик ламінату Micarta з льону і синтетичної смоли, обробленого під тиском і теплом. Мікарта характеризується благородним деревоподібним зовнішнім виглядом і абсолютно не деформується з часом.
Всі останні тенденції відображені в колекції Twin Cermax від німецького бренду Zwilling. Гострі, як скальпель, леза розроблені спеціально для любителів японської кухні.
Ножі виготовлені зі спеціальної ножової сталі з подвійним розплавом з кріозагартуванням Friodur. Секрет чудової сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, що робить її гнучкою та стійкою до корозії. Твердість по Роквеллу (Hrc): 56-58. Двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки за спеціальною традиційною японською технологією Хонбазуке. із загальним кутом 20 градусів. Ергономічна ручка була розроблена у співпраці з японськими професійними кухарями. Складається з особливо приємного на дотик ламінату Micarta з льону і синтетичної смоли, обробленого під тиском і теплом. Мікарта характеризується благородним деревоподібним зовнішнім виглядом і абсолютно не деформується з часом.
- Бренд Zwilling
- Матеріал Нержавіюча сталь
- Вага 0.00 кг
- Категорія: Кухарські ножі Zwilling