2 відгука
Код товару: 1941831
Ніж кухарський Grossman 282ON, 33 см, з нержавіючої сталі, ергономічна ручка
Варіант
1 142 ₴
+34 бонуса
Можливі способи оплати:
-5% знижки при оплаті онлайн
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Ніж кухарський Grossman 282ON, 33 см, з нержавіючої сталі, ергономічна ручка
Ніж кухарський Grossman 282ON, 33 см, з нержавіючої сталі, ергономічна ручка
- Якість леза: Виготовлено з високоякісної німецької нержавіючої сталі 1.4116 Krupp (X50CrMoV15) для виняткової гостроти та довговічності.
- Розміри ножа: загальна довжина 33,0 см, довжина леза 20,6 см та руків'я 12,4 см.
- Вага: Збалансована вага 188 грамів забезпечує точну продуктивність різання та комфортну роботу без втоми.
- Ергономічна ручка: Професійно розроблена ручка забезпечує надійний хват та комфортне використання під час різання.
- Універсальність: ідеально підходить для точного нарізання м'яса, овочів, зелені та інших продуктів на кухні.
- Так
- Бренд GROSSMAN
- Вага виробу 197 грам
- Довжина леза 20,8 сантиметра
- Колір Бурачник
- Матеріал леза 1.4116 Хросталічна нержавіюча сталь Krupp, Edelstahl
- Необхідні батареї Ні
- Розміри упаковки 39,5 x 8 x 3,5 см 197 грамів
- Вага 0.20 кг
- Розмір 33.50 см x 5.00 см x 2.50 см
- Категорія: Кухарські ножі GROSSMAN
Відгуки покупців
Це справжнє робоче коня для кухні Елегантний дизайн та якісна обробка справляють гарне враження. Початкова гострота цілком прийнятна, що підтверджено тестом з папером. Завдяки ергономічній формі ручки, ножі зручно лежать в руці та не втомлюють. Цілісна клин, виконана з чудовою обробкою та збалансованим співвідношенням ваги. Однак, як і в попередньому ножі цього виробника з подібним дизайном ручки, є недолік неточний перехід від дерев'яних накладок до металу, через що металева вставка виступає гострими краями з-під ручки, що робить поводження з ножем незручним. Згідно з маркуванням на клинку, використовувана нержавіюча сталь має твердість Rockwell 55 -2 HRC, що забезпечує хорошу гостроту та точність різу, але жертвує тривалістю гостроти, як у сталей з вищими значеннями HRC. Однак, заточувати ці ножі набагато простіше, і це можна зробити навіть звичайним точильним бруском. Позначення X50CrMoV15, за даними штучного інтелекту, вказує на один з найпоширеніших та відомих типів сталі для високоякісних європейських (особливо німецьких) кухонних ножів середнього та вищого цінового сегменту. Він вважається збалансованим універсалом та стандартом для кухонних буднів. Вага збалансована по відношенню до товщини та довжини клинка. Зрозуміло, що такі ножі не можна мити в посудомийній машині, оскільки дерев'яні ручки та леза пошкоджуються агресивними компонентами миючих засобів. Також не варто залишати ці ножі у воді на тривалий час. Ножі такого типу це міцні робочі коні для всього, що потрібно нарізати на кухні. Якщо правильно вказано фізичні властивості цих ножів, то їх можна рекомендувати до покупки.
Ніж з Німеччини, і гострий. Лежить добре в руці. Сподіваюся, сталь буде достатньо міцною, а гострота збережеться надовго.
Messenger