2 відгука
Код товару: 1934047

Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий

Кількість
5 511 ₴
+165 бонусів

Можливі способи оплати:

-5% знижки при оплаті онлайн

Інформація про доставку

розраховуємо термін доставки
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Фото
  • Відгуки (2)

Опис Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий

Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий


  • Форма для мафінів з антипригарним покриттям з вуглецевої сталі з 12 відділеннями, що забезпечує легке випікання солодких або пісних мафінів та креативних капкейків навіть без необхідності змащувати або жирити.
  • Стійкий до закваски, витримує температуру до 240C. Розроблено спеціально для форм для випічки, довговічне антипригарне покриття забезпечує легке виймання випічки без прилипання та залишків.
  • Оптимальний розподіл тепла без деформації завдяки виготовленню з високоякісної вуглецевої сталі. Посилений край з силіконовими вставками забезпечує надійний та комфортний захват навіть у товстих рукавицях для духовки.
  • Легко миється теплою водою, не підходить для миття в посудомийній машині.
  • Комплектація: 1 форма для мафінів Le Creuset з антипригарним покриттям, розрахована на 12 штук, діаметр поглиблень: 7 см, зовнішні розміри: 40 x 30 x 3,78 см, матеріал: вуглецева сталь/силікон, вага: 950 г, колір: антрацит/помаранчевий, артикул: 94100140000000
  • Бренд Le Creuset
  • Країна-виробник Франція
  • Вага виробу 760 г
  • Інші технічні характеристики Піца-фестиваль
  • Колір
  • Матеріал Вуглецевий чавун
  • Об’єм Шість Бечер
  • Спеціальність Піца-фестиваль
  • Форма Раунд
  • Вага 760 г
  • Розмір 38.70 см x 26.90 см x 3.35 см
  • Категорія: Le Creuset
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий

Відгуки покупців

І
Інор 18.03.2025
Чудова форма для мадлен Якість просто відмінна. Нічого не прилипає, і виймаються мадлени дуже легко. Достатньо просто прополоснути гарячою водою, і все готово. Хоча Le Creuset і дорожчий, саме довговічність їхньої продукції мене переконала. Відчувається різниця.
П
Полозова 11.08.2024
Чудова форма для мадлен Розетки мають саме потрібний розмір. Не потрібно змащувати просто висипте тісто, поставте в духовку, після випікання мадленки легко виймаються. Завдяки силіконовим ручкам форма зручна, хоча рукавиці все одно потрібні. Легко миється водою з миючим засобом, але я б ніколи не став її мити в посудомийній машині. Впевнений, прослужить вічно і не проіржавіє... але не ріжте в ній Рецепт на приблизно 18 штук 100г вершкового масла, 2 яйця розміру М, 100г цукру, 1/2 ч.л. солі, 1 ч.л. цедри апельсина АБО м'якоть 1/2 стручка ванілі, 1 ст.л. меду (рідкого або кремового), 100г борошна 1 розгорнута ч.л. розпушувача, змішані та просіяні. Температура випікання 190 C конвекція або 200 C верхнє/нижнє нагрівання. Розтопіть вершкове масло, але не дайте йому закипіти. Збивайте яйця, сіль, цукор, мед цедру або ваніль не менше 5 хвилин на максимальній швидкості, поки не утвориться густа, майже біла кремова маса. На низькій швидкості додайте борошно/розпушувач, лише так коротко, як можливо. Рідке вершкове масло тонкою цівкою також. Покладіть шматок харчової плівки безпосередньо на поверхню маси і на 2 години в холодильник. Потім знову згладьте лопаткою і викладіть приблизно розміром з яєчний жовток купки за допомогою 2 чайних ложок у форми. Згладжувати не потрібно Випікайте в попередньо розігрітій духовці 10-12 хвилин, після половини часу поверніть форму на 180 градусів. Уважно стежте і за потреби трохи зменште температуру або вийміть вже через 10 хвилин. Цукор карамелізується, тому мадленки не будуть блідими. Після випікання перекладіть на папір для випікання і дайте охолонути. Випечіть і решту тіста. Смачного

Ваш відгук

Ваша оцінка

Додати фотографію

Можна додати 1 зображення у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файл до 5 МБ
Відправити Натискаючи кнопку надіслати ви погоджуєтесь з нашими Правилами сервісу та Політикою конфіденційності
Товар доданий в кошик prod