2 відгука
Код товару: 1934047
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Варіант
5 511 ₴
+165 бонусів
Можливі способи оплати:
-5% знижки при оплаті онлайн
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для тарт з антипригарним покриттям LE CREUSET, 7 см, для 12 порцій, стійка до кислого тіста, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий





- Форма для мафінів з антипригарним покриттям з вуглецевої сталі з 12 відділеннями, що забезпечує легке випікання солодких або пісних мафінів та креативних капкейків навіть без необхідності змащувати або жирити.
- Стійкий до закваски, витримує температуру до 240C. Розроблено спеціально для форм для випічки, довговічне антипригарне покриття забезпечує легке виймання випічки без прилипання та залишків.
- Оптимальний розподіл тепла без деформації завдяки виготовленню з високоякісної вуглецевої сталі. Посилений край з силіконовими вставками забезпечує надійний та комфортний захват навіть у товстих рукавицях для духовки.
- Легко миється теплою водою, не підходить для миття в посудомийній машині.
- Комплектація: 1 форма для мафінів Le Creuset з антипригарним покриттям, розрахована на 12 штук, діаметр поглиблень: 7 см, зовнішні розміри: 40 x 30 x 3,78 см, матеріал: вуглецева сталь/силікон, вага: 950 г, колір: антрацит/помаранчевий, артикул: 94100140000000
- Бренд Le Creuset
- Країна-виробник Франція
- Вага виробу 760 г
- Інші технічні характеристики Піца-фестиваль
- Колір
- Матеріал Вуглецевий чавун
- Об’єм Шість Бечер
- Спеціальність Піца-фестиваль
- Форма Раунд
- Вага 760 г
- Розмір 38.70 см x 26.90 см x 3.35 см
- Категорія: Le Creuset
Відгуки покупців
Чудова форма для мадлен Якість просто відмінна. Нічого не прилипає, і виймаються мадлени дуже легко. Достатньо просто прополоснути гарячою водою, і все готово. Хоча Le Creuset і дорожчий, саме довговічність їхньої продукції мене переконала. Відчувається різниця.
Чудова форма для мадлен Розетки мають саме потрібний розмір. Не потрібно змащувати просто висипте тісто, поставте в духовку, після випікання мадленки легко виймаються. Завдяки силіконовим ручкам форма зручна, хоча рукавиці все одно потрібні. Легко миється водою з миючим засобом, але я б ніколи не став її мити в посудомийній машині. Впевнений, прослужить вічно і не проіржавіє... але не ріжте в ній Рецепт на приблизно 18 штук 100г вершкового масла, 2 яйця розміру М, 100г цукру, 1/2 ч.л. солі, 1 ч.л. цедри апельсина АБО м'якоть 1/2 стручка ванілі, 1 ст.л. меду (рідкого або кремового), 100г борошна 1 розгорнута ч.л. розпушувача, змішані та просіяні. Температура випікання 190 C конвекція або 200 C верхнє/нижнє нагрівання. Розтопіть вершкове масло, але не дайте йому закипіти. Збивайте яйця, сіль, цукор, мед цедру або ваніль не менше 5 хвилин на максимальній швидкості, поки не утвориться густа, майже біла кремова маса. На низькій швидкості додайте борошно/розпушувач, лише так коротко, як можливо. Рідке вершкове масло тонкою цівкою також. Покладіть шматок харчової плівки безпосередньо на поверхню маси і на 2 години в холодильник. Потім знову згладьте лопаткою і викладіть приблизно розміром з яєчний жовток купки за допомогою 2 чайних ложок у форми. Згладжувати не потрібно Випікайте в попередньо розігрітій духовці 10-12 хвилин, після половини часу поверніть форму на 180 градусів. Уважно стежте і за потреби трохи зменште температуру або вийміть вже через 10 хвилин. Цукор карамелізується, тому мадленки не будуть блідими. Після випікання перекладіть на папір для випікання і дайте охолонути. Випечіть і решту тіста. Смачного
Messenger