2 відгука
Код товару: 1933998

Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий

Кількість
5 519 ₴
+165 бонусів

Можливі способи оплати:

-5% знижки при оплаті онлайн

Інформація про доставку

розраховуємо термін доставки
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Фото
  • Відгуки (2)

Опис Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий

Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий


  • Форма для мафінів з антипригарним покриттям з вуглецевої сталі з 12 відділеннями, що забезпечує легке випікання солодких або пісних мафінів та креативних капкейків навіть без необхідності змащувати або жирити.
  • Стійкий до закваски, витримує температуру до 240C. Розроблено спеціально для форм для випічки, довговічне антипригарне покриття забезпечує легке виймання випічки без прилипання та залишків.
  • Оптимальний розподіл тепла без деформації завдяки виготовленню з високоякісної вуглецевої сталі. Посилений край з силіконовими вставками забезпечує надійний та комфортний захват навіть у товстих рукавицях для духовки.
  • Легко миється теплою водою, не підходить для миття в посудомийній машині.
  • Комплектація: 1 форма для мафінів Le Creuset з антипригарним покриттям, розрахована на 12 штук, діаметр поглиблень: 7 см, зовнішні розміри: 40 x 30 x 3,78 см, матеріал: вуглецева сталь/силікон, вага: 950 г, колір: антрацит/помаранчевий, артикул: 94100140000000
  • Бренд Le Creuset
  • Країна-виробник Франція
  • Вага виробу 0,95 г
  • Діаметр 30 сантиметрів
  • Інші технічні характеристики Стійкий до посушування
  • Колір
  • Матеріал Вуглецевий чавун
  • Об’єм Дванадцять Бечер
  • Спеціальність Стійкий до посушування
  • Форма Раунд
  • Вага 0.80 кг
  • Розмір 30.00 см x 22.00 см x 5.00 см
  • Категорія: Le Creuset
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий
Форма для мафінів LE CREUSET з антипригарним покриттям, 12 шт., Ø 7 см, для закваски, з вуглецевої сталі, антрацит/помаранчевий

Відгуки покупців

Х
Хелен 18.03.2025
Чудова форма для мадлен Якість просто вражає. Нічого не прилипає, і виймаються мадлени дуже легко. Достатньо просто прополоснути гарячою водою і форма готова до використання. Хоча Le Creuset і дорожчий, саме довговічність їхньої продукції мене переконала. Відчувається велика різниця.
Р
Рубль 11.08.2024
Чудова форма для мадлен Розетки мають саме правильний розмір. Не потрібно змащувати просто додайте тісто, поставте в духовку, після випікання мадленки легко виймаються. Завдяки силіконовим ручкам форма зручна, хоча рукавиці все одно знадобляться. Легко миється водою з миючим засобом, але я б ніколи не став мити її в посудомийній машині. Впевнений, що прослужить вічно і не проіржавіє... але не ріжте в ній Рецепт на приблизно 18 штук 100г вершкового масла, 2 яйця розміру М, 100г цукру, 1/2 ч.л. солі, 1 ч.л. цедри апельсина АБО м'якоть 1/2 стручка ванілі, 1 ст.л. меду (рідкого або кремового), 100г борошна 1 розгорнута ч.л. розпушувача, змішані та просіяні. Температура випікання 190 C конвекція або 200 C верхній/нижній нагрів. Розтопіть вершкове масло, але не дозволяйте йому сильно нагріватися. Збивайте яйця, сіль, цукор, мед цедру або ваніль щонайменше 5 хвилин на максимальній швидкості, поки не утвориться густа, майже біла кремова маса. На низькій швидкості додайте суміш борошна/розпушувача, лише так коротко, як можливо. Рідке вершкове масло тонкою цівкою також. Покладіть шматок харчової плівки безпосередньо на поверхню маси і поставте в холодильник на 2 години. Потім знову згладьте лопаткою і викладіть приблизно розміром з яєчний жовток купки за допомогою 2 чайних ложок у форми. Згладжувати не потрібно Випікайте в попередньо розігрітій духовці 10-12 хвилин, після половини часу поверніть форму на 180 градусів. Уважно стежте і, якщо потрібно, трохи зменште температуру або вийміть вже через 10 хвилин. Цукор карамелізується, тому мадленки не будуть блідими. Після випікання перекладіть на папір для випікання і дайте охолонути. Випікайте також решту тіста. Смачного

Ваш відгук

Ваша оцінка

Додати фотографію

Можна додати 1 зображення у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файл до 5 МБ
Відправити Натискаючи кнопку надіслати ви погоджуєтесь з нашими Правилами сервісу та Політикою конфіденційності
Товар доданий в кошик prod