2 відгука
Код товару: 1941746
SHAN ZU Profi кухонний ніж 18 см - японський кухонний ніж з високоякісної сталі 10Cr15Mov, 12° заточка, ергономічна ручка з паккавуда - для м'яса, овочів, риби (хлібний ніж 25 см)
Варіант
4 524 ₴
+135 бонусів
Можливі способи оплати:
-5% знижки при оплаті онлайн
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис SHAN ZU Profi кухонний ніж 18 см - японський кухонний ніж з високоякісної сталі 10Cr15Mov, 12° заточка, ергономічна ручка з паккавуда - для м'яса, овочів, риби (хлібний ніж 25 см)
SHAN ZU Profi кухонний ніж 18 см - японський кухонний ніж з високоякісної сталі 10Cr15Mov, 12° заточка, ергономічна ручка з паккавуда - для м'яса, овочів, риби (хлібний ніж 25 см)

















- Японський сантоку, виготовлений з надміцної сталі 10Cr15Mov з твердістю HRC62.
- П'ятишарова ламінована структура леза кухонних ножів стійка до корозії та розшарування.
- 12 надзвичайно гостре, вручну коване лезо професійний кухонний ніж розміром 18 см
- Зручна, ергономічна ручка з палісандру, розроблена спеціально для європейської руки, забезпечує надійний захват та комфортне використання.
- Ніж з покриттям, що запобігає появі відбитків пальців, з матовою, стійкою до подряпин поверхнею ідеально підходить для нарізання мяса та овочів, а також для повсякденних кухонних завдань.
- Так
- Бренд SHAN ZU
- Довжина 25 сантиметрів
- Лезо Шліфування скла
- Необхідні батареї Ні
- Розміри упаковки 42,2 x 8,5 x 3,2 см 390 грамів
- Вага 0.15 кг
- Розмір 25.00 см x 3.00 см x 2.00 см
- Категорія: Кухарські ножі SHAN ZU
Відгуки покупців
Це дійсно чудовий ніж. Форма піхв добре продумана. Кут заточування відмінний, завдяки гармонійному поєднанню ножа та піхв, ним дуже зручно працювати на кухні. Завдяки твердій сталі, ніж добре тримає заточку. Поки що немає втрати гостроти. Я перейшов з хорошого дамаської сталі, оскільки догляд за ножем у повсякденному використанні виявився занадто складним.
Чудово лежить у руці. Ніж дуже гострий, якщо твердість відповідає заявленій, то він має бути таким і довго. Але це я поки що не можу оцінити. Зріз леза досить грубий, що перетворює його на щось схоже на пилку, але, ймовірно, призведе до швидшого затуплення.
Messenger