Опис Прилади для яєць-пашот Rosle
Яйця пашот вважаються вишуканим і корисним блюдом, але приготувати їх в каструлі може бути проблематично. За допомогою простого і зручного пристосування від Rosle можна легко і просто приготувати яйця пашот. Завдяки приладу яйце акуратно поміщається в киплячу воду на 5 хвилин, антипригарне покриття дозволяє легко вивільнити готове яйце з форми. Швидке та легке очищення - можна мити в посудомийній машині
<вул>Наповніть каструлю водою на 2/3, додайте трохи оцту і доведіть до кипіння (в ідеалі 90 ° C | 194 ° F). Злегка змастіть форму маслом, встановіть її в каструлю і розігрійте протягом 2 хвилин. Помістіть яйце в заздалегідь підготовлену невелику миску, а потім швидко вилийте його в посуд, що стоїть у воді. Вийміть приблизно через 4-6 хвилин і вилийте воду через бічні отвори. Якщо потрібно, за допомогою ложки або лопатки вийміть яйце зі сковороди. Підходить для каструлі 2 л.<бр/>
Ширина 13 см;
Висота 14 см;
Діаметр 8 см
стор>
- Бренд RÖSLE
- Країна-виробник Німеччина
- EAN 4004293106421
- Матеріал Ковролін
- Категорія: Інші приналежності RÖSLE