4 відгука
Код товару: 641290
Покупці високо оцінили цей товар у відгуках
Квадратна чавунна сковорода-гриль/фритюрниця з попередньою приправою Lodge 26,67 см/10,5 дюймів
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (4)
Опис Квадратна чавунна сковорода-гриль/фритюрниця з попередньою приправою Lodge 26,67 см/10,5 дюймів
Ложа чавунна INLODGE.L8SGP3, неокисляемая, чорний, 10,5 дюйма
- Готовий до використання відразу після покупки
- Для всіх поверхонь для приготування їжі, грилів і багать
- Свято в духовці
- Обсмажуйте, обсмажуйте, обсмажуйте, запікайте і запікайте скільки душі завгодно
- Зроблено в США
- Бренд Lodge
- Антипригарне покриття Ні
- Діаметр, см 26 см
- Знімна ручка Ні
- Індукція Так
- Кількість предметів Чавунна сковорода-гриль
- Кришка в комплекті Ні
- Форма Квадратний
- Вага 2.95 кг
- Розмір 43.82 см x 26.67 см x 6.65 см
- Категорія: Сковороди гриль Lodge
Ваш відгук
Відгуки покупців
Мені подобається ця сковорода ..... особливо стейки з яловичини виходять в ній так само добре, як і на гарячому грилі, і ви також можете створити фірмовий візерунок.
Я вже давно шукаю свою сковороду для стейка. У цьому ціновому сегменті, ймовірно, навряд чи можна знайти дуже погані сковороди. Але тут все в порядку з точки зору ціни / продуктивності. Опік хороший ...я все одно випалював їх ще 2 рази. Виливок рівна і ніде не шорстка. Прокладка розрахована при будь-якій температурі. Розмір (для мене керамічний) ідеально підходить для великої плити, що означає, що у мене є прийнятний розподіл температури по всій площі. На мій погляд, високі ребра-це великий плюс литих сталевих ДЕК ... це найближче до приготування на грилі. Ручка рівно такої довжини, як потрібно, тому вона не заважає ні в одній трубці для випічки. І так ... звичайно, ручка з часом нагрівається. Тепер я можу продовжувати возитися з супер стейком. Вдалий і безпроблемний продукт
Померти посередником, з'єднаним з ніхт геладен верден. Тут вже багато корисних і проникливих відгуків. Це красива, міцна залізна бочка-важка, як і повинно бути (ви відчуваєте себе на межі слабкості, якщо намагаєтеся підняти її однією рукою). Тепло розподіляється рівномірно, і сковорода стає дуже гарячою. Нарешті, хоча це і не повинно мати значення - той факт, що це зроблено в Америці, просто змушує відчувати себе як треба... Особливо для Залізної бочки. Тепер, поки сковорода стає дуже гарячою - це також означає, що вона стає дуже димною... Вимкніть пожежну сигналізацію (так як вона спрацює) і відкрийте вікна, тому що скоро почнеться задимлення Тоді не забувайте, що ви готуєте в чавунці, тому будьте обережні, торкаючись до ручки, так як вона стає дуже гарячою (як мені кілька разів нагадували). Очищення, трохи складніше через велику вагу, і переконайтеся, що вона добре випробувана і закінчена швидким натиранням маслом, щоб вона не заіржавіла. Тепер через вищесказане - це не зовсім 5 зірок з мого боку... але чертовски близько І щоб допомогти з зовнішнім виглядом, я просто додаю відео. Сподіваюся, відео буде корисним Якщо Так, натисніть кнопку корисно, і я буду радий зробити більше таких на Domopolis ... -)
Я повинен чесно визнати, що мої кулінарні навички майже повністю обмежені смаженням стейків і приготуванням макаронів, і це також моя перша професійна сковорода (скажімо, перша без тефлонового покриття). Проте (або саме тому) я в захваті від цієї необробленої чавунної сковороди, яка робить приготування стейків на сходинку краще і простіше. Можливо, основна відмінність від чавунної тефлонової сковороди для гриля полягає в тому, що тепло розподіляється дуже рівномірно. На газовій плиті нерівномірний розподіл в алюмінієвій сковороді призводить до того, що в деяких місцях сковорода стає занадто гарячою, і в цих місцях масло вже починає диміти, в той час як в інших місцях воно недостатньо гаряче. Важка чавунна сковорода розподіляє тепло досить рівномірно, щоб ви могли просто нагрівати його протягом декількох хвилин на повному вогні, не даючи йому диміти і диміти, і при цьому стейк буде рівномірно прожарений в гострому вигляді. Друга важлива відмінність полягає в тому, що вам не потрібно турбуватися про покриття, які потенційно можуть завдати шкоди вашому здоров'ю, і ви можете абсолютно спокійно працювати з металевими столовими приборами всередині цієї сковороди. Перші кілька разів м'ясо все ще злегка прилипало до сковороди, хоча я двічі обсмажував його маслом, але, по-перше, для стейка це дійсно не має значення, а по-друге, після декількох використань і належного догляду воно дуже швидко схоплюється., а потім взагалі нічого не запікається. Догляд за ним навряд чи більш трудомісткий, ніж за будь-який інший сковородою. За допомогою гарячої води і щітки вона легко очищається (наприклад, доведіть воду до кипіння на плиті, і все зникне), після чого ви трохи змастите її маслом, і все готово. Це може зайняти на хвилину більше часу, ніж на тефлоновій сковороді, але воно того варте Сковорода, природно, дуже важка, важить трохи більше 3 кілограмів. Тримаючись однією рукою за відносно коротку (придатну для використання в духовці) ручку, вам знадобиться досить багато зусиль, але така ціна хорошою чавунної сковороди - ви купуєте її не для того, щоб носити з собою, а для того, щоб нею користуватися. Що мені все ще дуже подобається в сковороді, так це те, що край дуже високий. Я зазвичай не тушу яловичі стейки в духовці для зручності, а запікаю на сковороді на слабкому вогні з кришкою зверху. Високий край означає, що він як і раніше відмінно підходить для дуже товстих стейків - для мене це явна перевага перед сковорідками з низьким краєм. Хоча в США ви можете придбати сковороди Lodge за набагато менші гроші, тут вони як і раніше доступні за ціною в порівнянні з прямими конкурентами зі Швеції. Крім того, я оцінюю термін служби такої сковороди як мінімум () 100 років, так що це невелике вкладення, яке, безумовно, того варто. )