Опис Ніж для хліба 23 см Shun Kai
Серія кухарських ножів Shun від японського бренду Kai є однією з найбільших у світі серій ножів з дамаської сталі і користується великою популярністю як серед кулінарної еліти, так і серед амбітних кухарів-аматорів. Завдяки хвилястому пилкоподібному ріжучому лезу хліборізка Kai дозволяє з легкістю та впевненістю розрізати як тверді, так і м'які скоринки хлібобулочних виробів.
Професійні кухонні ножі Shun виготовлені зі спеціально розробленої нержавіючої булатної сталі з 32 шарами. Внутрішній шар виготовлений зі сталі VG MAX, яка надзвичайно стійка до корозії та надзвичайно тверда (61±1 HRC, 1,0% вуглецю, 1,5% кобальту). При правильному догляді лезо довго залишається гострим. Опуклий зріз клинка і ручна заточка кожного ножа серії Shun створюють незрівнянну гостроту, яка в поєднанні зі збалансованою вагою ножів дозволяє працювати без втоми.
Кожному ножу серії Shun надається унікальний та індивідуальний характер завдяки безпомилково впізнаваному зернистому візерунку дамаської сталі. Це робить кожен кухонний ніж серії справжнім витвором мистецтва, що поєднує в собі майстерність, технології та дизайн. Серія кухарських ножів Shun також адаптує технологію виготовлення найкращих кухарських ножів, яка походить від японського мистецтва кування самурайських мечів, для виробництва клинків західної форми.
Ніж для хліба Shun Kai поставляється у високоякісній подарунковій коробці із золотим тисненням, яка ідеально підходить як подарунок.
Довжина леза: 23,0 см<бр /> Довжина ручки: 12,2 см.
Матеріал леза: дамаська сталь.
Твердість: 61±1HRC.
Матеріал рукоятки: ламіноване дерево пакка.
Професійні кухонні ножі Shun виготовлені зі спеціально розробленої нержавіючої булатної сталі з 32 шарами. Внутрішній шар виготовлений зі сталі VG MAX, яка надзвичайно стійка до корозії та надзвичайно тверда (61±1 HRC, 1,0% вуглецю, 1,5% кобальту). При правильному догляді лезо довго залишається гострим. Опуклий зріз клинка і ручна заточка кожного ножа серії Shun створюють незрівнянну гостроту, яка в поєднанні зі збалансованою вагою ножів дозволяє працювати без втоми.
Кожному ножу серії Shun надається унікальний та індивідуальний характер завдяки безпомилково впізнаваному зернистому візерунку дамаської сталі. Це робить кожен кухонний ніж серії справжнім витвором мистецтва, що поєднує в собі майстерність, технології та дизайн. Серія кухарських ножів Shun також адаптує технологію виготовлення найкращих кухарських ножів, яка походить від японського мистецтва кування самурайських мечів, для виробництва клинків західної форми.
Ніж для хліба Shun Kai поставляється у високоякісній подарунковій коробці із золотим тисненням, яка ідеально підходить як подарунок.
Довжина леза: 23,0 см<бр /> Довжина ручки: 12,2 см.
Матеріал леза: дамаська сталь.
Твердість: 61±1HRC.
Матеріал рукоятки: ламіноване дерево пакка.
- Бренд Kai
- Країна-виробник Японія
- EAN 4901601556643
- Матеріал Дамаська сталь, дерево пакка
- Категорія: Ножі для хліба Kai