Опис Ніж для хліба 24 см Diplome Zwilling
Хліборізка має довге і потужне лезо з зубчастим краєм. Зубчастий край легко прорізає тверду скоринку хліба і ріже рівні скибочки завдяки більш агресивним і високим зубцям<бр/>
Серія Zwilling Diplôme була розроблена у співпраці з всесвітньо відомою кулінарною школою Le Cordon Bleu з більш ніж 120-річним досвідом викладання найвищих стандартів кулінарної техніки. Результатом цього є першокласні кухонні ножі, виготовлені на фабриці Miyabi в Секі, Японія. Німецька скрупульозність, французька вишуканість і японська майстерність: все це об'єднується в серії Diplôme. Розроблені та виготовлені за останніми стандартами, ножі Zwilling Diplôme задовольнять усі потреби вимогливого шеф-кухаря.
Ножі виготовлені зі спеціальної ножової сталі з подвійним штампуванням з подвійним кріозагартуванням Friodur. Секрет високоякісної сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, що робить ножі гнучкими та стійкими до корозії. Твердість за Роквеллом (Hrc): 61. Двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки за спеціальною традиційною японською технологією Хонбазуке. Леза викувані з точною геометрією з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, що втілює високу якість бренду Zwilling. Унікальний дизайн ножа доповнює рукоятка в дизайні Le Cordon Bleu з трьома заклепками. Він має продуману форму, яка не дозволить йому вислизнути навіть при тривалому приготуванні, захистивши пальці від порізів. Таким чином, використання ножа стає зручним і безпечним.
Серія Zwilling Diplôme була розроблена у співпраці з всесвітньо відомою кулінарною школою Le Cordon Bleu з більш ніж 120-річним досвідом викладання найвищих стандартів кулінарної техніки. Результатом цього є першокласні кухонні ножі, виготовлені на фабриці Miyabi в Секі, Японія. Німецька скрупульозність, французька вишуканість і японська майстерність: все це об'єднується в серії Diplôme. Розроблені та виготовлені за останніми стандартами, ножі Zwilling Diplôme задовольнять усі потреби вимогливого шеф-кухаря.
Ножі виготовлені зі спеціальної ножової сталі з подвійним штампуванням з подвійним кріозагартуванням Friodur. Секрет високоякісної сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, що робить ножі гнучкими та стійкими до корозії. Твердість за Роквеллом (Hrc): 61. Двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки за спеціальною традиційною японською технологією Хонбазуке. Леза викувані з точною геометрією з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, що втілює високу якість бренду Zwilling. Унікальний дизайн ножа доповнює рукоятка в дизайні Le Cordon Bleu з трьома заклепками. Він має продуману форму, яка не дозволить йому вислизнути навіть при тривалому приготуванні, захистивши пальці від порізів. Таким чином, використання ножа стає зручним і безпечним.
- Бренд Zwilling
- Країна-виробник Німеччина
- Матеріал Ковролін
- Категорія: Ножі для хліба Zwilling