Опис Ніж для хліба 24 см MIYABI 5000FCD Zwilling
Хліборізка має довге і потужне лезо з зубчастим краєм. Зубчастий край легко прорізає тверду скоринку хліба і ріже рівні скибочки завдяки більш агресивним і високим зубцям<бр/>
Елегантність, благородство і вишуканість - ці слова чудово характеризують японську культуру, а з недавніх пір і продукцію бренду Miyabi. Потужності бренду розташовані в місті Секі, Японія, де Zwilling поєднує німецьку якість з японською майстерністю. Складний метод виготовлення ножів включає в себе перевірені часом методи, високоякісну сталь та інноваційні технології загартування. Кожен ніж проходить через руки вмілих японських майстрів, які знають, як зробити якісну та японську красу, як ніхто інший.
Miyabi 5000FCD: чудова серія з 49-шаровим сталевим лезом з твердістю за Роквеллом 61 і ергономічною D-подібною чорною рукояткою, виготовленою з дерева пакка. Секрет високоякісної сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, а завдяки кріозагартуванню Friodur ножі стають гнучкими та стійкими до корозії.
Елегантність, благородство і вишуканість - ці слова чудово характеризують японську культуру, а з недавніх пір і продукцію бренду Miyabi. Потужності бренду розташовані в місті Секі, Японія, де Zwilling поєднує німецьку якість з японською майстерністю. Складний метод виготовлення ножів включає в себе перевірені часом методи, високоякісну сталь та інноваційні технології загартування. Кожен ніж проходить через руки вмілих японських майстрів, які знають, як зробити якісну та японську красу, як ніхто інший.
Miyabi 5000FCD: чудова серія з 49-шаровим сталевим лезом з твердістю за Роквеллом 61 і ергономічною D-подібною чорною рукояткою, виготовленою з дерева пакка. Секрет високоякісної сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, а завдяки кріозагартуванню Friodur ножі стають гнучкими та стійкими до корозії.
- Бренд Zwilling
- Країна-виробник Німеччина
- Матеріал Ковролін
- Категорія: Ножі для хліба Zwilling