Опис Ніж для м'яса 23 см Takumi Zwilling
Ніж для м'яса Takumi від Zwilling відкриває для вас новий вимір дамаської сталі. Тут ви знайдете поєднання японської майстерності та німецької інженерії, яка не має собі рівних за твердістю та гостротою, а також у своєму унікальному дамаському дизайні
Кожен з ножів Такумі має свій малюнок леза, який повторюється від кінчика до переходу рукоятки. Кожен ніж виготовлений в Японії за традиціями майстерності і має видатні властивості. Японський ніж не тільки має гарний вигляд завдяки булатному малюнку. Внутрішні значення тут теж вражають: 63 HRC означає особливо високий ступінь твердості, яка рідко досягається кухонними ножами. Нова високоякісна сталь використовується для виготовлення надтвердого, але гнучкого клинка довжиною 10 см. Ніж, заточений майстрами в Японії і доведений до якості, необхідної для вашої вимогливої кухні.
Особливості:
Матеріал: FC63;
Вага: 0,21 кг.
Кожен з ножів Такумі має свій малюнок леза, який повторюється від кінчика до переходу рукоятки. Кожен ніж виготовлений в Японії за традиціями майстерності і має видатні властивості. Японський ніж не тільки має гарний вигляд завдяки булатному малюнку. Внутрішні значення тут теж вражають: 63 HRC означає особливо високий ступінь твердості, яка рідко досягається кухонними ножами. Нова високоякісна сталь використовується для виготовлення надтвердого, але гнучкого клинка довжиною 10 см. Ніж, заточений майстрами в Японії і доведений до якості, необхідної для вашої вимогливої кухні.
Особливості:
Матеріал: FC63;
Вага: 0,21 кг.
- Бренд Zwilling
- Країна-виробник Німеччина
- Матеріал FC63
- Категорія: Ножі для м'яса Zwilling