2 відгука						
                    
                    
						
							Код товару: 1932281						
                    
                    
                            Новинка                        
                                    Морта для спецій та песто з мармуру Каррара Білий з товстою пестиком - Італія, Генуя (20 см, діаметр 20 см)
                                Варіант
                                
                            
                            
                                                                            
                                
                                                                                                                                                    8 223 ₴
						
				
					
							
						
					+246 бонусів
					
				
					
		Можливі способи оплати:
-5% знижки при оплаті онлайн
Інформація про доставку
                                         розраховуємо термін доставки                                    
                                - Все про товар
 - Характеристики
 - Фото
 - Відгуки (2)
 
Опис Морта для спецій та песто з мармуру Каррара Білий з товстою пестиком - Італія, Генуя (20 см, діаметр 20 см)
Bembo: Млинок для спецій з білого мармуру Каррара
Млинок Bembo з пестиком, виготовлений з білого мармуру Каррара, – це повністю ручна робота, створена в Італії, що зберігає найдавніші традиції. Модель Genua цього мармурового млинка має характерну форму з поділом на чотири частини, що дозволяє регулярно обертати млинок для отримання однорідного та бархатистого песто ала Дженовізе. Пестик млинка також є виробом ручної роботи, виготовленим з бука. Він виготовлений відповідно до традицій, може бути очищений водою та безпечний для використання з харчовими продуктами. Ідеально підходить для подрібнення спецій, насіння, приготування песто та соусів. Елегантний та цінний млинок Bembo з білого мармуру Каррара – чудовий вибір для вашої кухні або як ідеальний подарунок.- Морта для спецій з білого каррарського мармуру, модель Genua, стане незамінною на вашій кухні. За допомогою цієї мармурової морта та пестика з буку ви зможете приготувати чудовий песто ала Дженовізе. Виберіть потрібний розмір за допомогою таблиці нижче: ø14 2 щедрі порції ø16 3 великі порції ø18 4 великі порції ø20 5 великих порцій.
 - Мортира, виготовлена з білого мармуру Каррара, є моделлю, зробленою в Італії, на 100 ручної роботи. Її створювали вручну, шматок за шматком, в Тоскані. Виробництво здійснювалося на відстані кількох кілометрів від кар'єрів цінного білого мармуру Каррара.
 - І навіть пестик виготовлений в Італії. Він зроблений з необробленого бука, безпечний для контакту з харчовими продуктами, ідеально підходить для подрібнення спецій, насіння, печива та, звісно ж, для приготування песто.
 - Завдяки практичному поділу на чотири камери, ступка з товстою песточкою Genua дозволить вам приготувати рецепт справжнього песто алла Дженовізе, дотримуючись столітньої традиції, що панує в Генуї.
 - Товкачок та ступка це не лише ідеальний вибір для приготування песто, але й чудово підходять для подрібнення спецій, насіння, печива та змішування інших соусів з вашим улюбленим рецептом. Догляд та очищення: доглядайте та очищайте ступку, використовуючи лише вологу тканину та уникайте використання будь-яких миючих засобів.
 
- Бренд Bembo Qualità d'Autore
 - Вага виробу 5,83 кілограми
 - Діаметр 20 сантиметрів
 - Колір Білий
 - Матеріал Мармур
 - Тип поверхні Штучно відполірований / З щіткою
 - Вага 3.50 кг
 - Розмір 20.00 см x 20.00 см x 15.00 см
 - Категорія: Ступи з товкачем Bembo Qualità d'Autore
 
Відгуки покупців
        Чудово запакований товар Дуже важкий і якісно зроблений млинок з пестиком. Сам млинок досить великий, тому нічого більше не розлітається. Ми можемо тільки рекомендувати Просто трохи більше витратьте грошей, і ви отримаєте дійсно хорошу якість.    
    
    
    
        Довго вагалася, чи готова я витратити 60 євро на ступку, але коли вона приїхала добре запакована у пузиркову плівку та картон, і я розпакувала її, зрозуміла, що зробила собі приємність. Ступка важка, масивна і чудово оброблена без задирок, подряпин тощо. Дерев'яний пестик ідеально підходить до форми ступки, і незважаючи на свою масивність, ступку зручно переміщати за виступаючі ручки, тому, трохи потренувавшись, можна змусити її танцювати по робочій поверхні під час перетирання, поки пестик працює. Це рівномірно розподіляє подрібнювані інгредієнти, дозволяє працювати ефективно та без особливих зусиль, і виглядає ще й круто ) Миття можна проводити гарячою водою з краплею миючого засобу, або просто гарячою водою. Я вже кілька разів готувала песто ала дженівізе і не мала зелених залишків у ступці. Інакше з дерев'яним пестиком він, звісно, трохи поглинув зелений колір і, незважаючи на ретельне миття гарячою водою, його й не позбулася. Для мене це не проблема для кухонного приладдя. Якщо це вас турбує, можливо, краще перед першим використанням запечатати необроблене дерево пестика трохи олією тоді, ймовірно, менше рослинного соку з хлорофілом базиліку вбереться в дерево пестика. В цілому, я дуже задоволена ступкою і, якщо шукатиму гарний подарунок на Різдво або день народження для амбітного кулінара-аматора, я б, мабуть, подарувала і таку.    
    
    
    
                                                    
                                                    
                                                    
														Messenger