Опис Форма для пирога Тарт татин з кришкою, бордова Еміль Анрі
Французький набір для татину з яблучним тартом Еміля Анрі складається з плоского блюда для подачі та досить глибокої форми для запікання об'ємом 2 л, яка також може служити кришкою для страви. Форма для випічки виготовлена з інноваційної кераміки Emile Henry Flame Ceramic® і може використовуватися на газових, керамічних, галогенних та електричних плитах, а також у духовці та мікрохвильовій печі.
У керамічній формі для запікання від Еміля Анрі ви можете приготувати карамель прямо на плиті, потім просто розкласти яблука, накрити тістом і поставити в духовку для ідеального випікання. Керамічна сковорода з натуральним антипригарним покриттям дозволяє готувати пироги без додавання жиру. Після закінчення випікання готовий пиріг виймають з форми на блюдо для подачі.
Завдяки високоякісній кераміці виймання готового торта з форми відбувається бездоганно, а очищення легке. Глибина форми для запікання також робить її ідеальною для приготування інших страв, таких як м'ясо в підливі та запіканки.
Діаметр: 33 см. Висота: 6,5 см.
Об'єм: 1,9 л.<бр/> Матеріал: кераміка.
Діапазон температур: від -20 °C до 290 °C.
Можна мити в посудомийній машині.
У керамічній формі для запікання від Еміля Анрі ви можете приготувати карамель прямо на плиті, потім просто розкласти яблука, накрити тістом і поставити в духовку для ідеального випікання. Керамічна сковорода з натуральним антипригарним покриттям дозволяє готувати пироги без додавання жиру. Після закінчення випікання готовий пиріг виймають з форми на блюдо для подачі.
Завдяки високоякісній кераміці виймання готового торта з форми відбувається бездоганно, а очищення легке. Глибина форми для запікання також робить її ідеальною для приготування інших страв, таких як м'ясо в підливі та запіканки.
Діаметр: 33 см. Висота: 6,5 см.
Об'єм: 1,9 л.<бр/> Матеріал: кераміка.
Діапазон температур: від -20 °C до 290 °C.
Можна мити в посудомийній машині.
- Бренд Emile Henry
- Вага 2.00 кг
- Розмір 33.00 см x 27.00 см x 5.00 см
- Категорія: Блюда та форми для запікання Emile Henry