2 відгука
Код товару: 1949568
Кавомолка ручна з прецизійним шліфувальним механізмом з нержавіючої сталі та дерев'яним руків'ям - конічний жорно для еспресо, кавомолка для еспресо, нержавіюча сталь (чорний)
4 299 ₴
+128 бонусів
Можливі способи оплати:
-5% знижки при оплаті онлайн
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Кавомолка ручна з прецизійним шліфувальним механізмом з нержавіючої сталі та дерев'яним руків'ям - конічний жорно для еспресо, кавомолка для еспресо, нержавіюча сталь (чорний)
Кавомолка ручна з прецизійним шліфувальним механізмом з нержавіючої сталі та дерев'яним руків'ям - конічний жорно для еспресо, кавомолка для еспресо, нержавіюча сталь (чорний)















- ПРЕДЦИЗНЕ МЕЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ: Ця кавомолка оснащена високоточною системою помелу з нержавіючої сталі, яка забезпечує дрібний помел для вашої кави. Насолоджуйтесь свіжозмеленою кавою з повним ароматом завдяки цій ручній кавомолці.
- Бренд Hanseküche
- Колір
- Конкретні способи використання продукту Маленька від кавових зерен
- Матеріал Нірмова сталь
- Необхідні батареї Ні
- Особливі області застосування Маленька від кавових зерен
- Розміри упаковки 19,7 x 13,3 x 7 см 610 грамів
- Вага 0.61 кг
- Розмір 19.70 см x 13.30 см x 7.00 см
- Категорія: Ручні кавомолки Hanseküche
Відгуки покупців
Чудова якість Виготовлення та матеріали преміум-класу. Механізм помелу стабільний, не регулюється, навіть після кількох використань. Ступінь помолу дуже точно регулюється та відтворюється, навіть якщо його розібрати для чищення. Дуже приємно готувати свіжу каву в кемпері. Рекомендую
Кавомолка дійсно якісна. Але є кілька моментів, на які варто звернути увагу вона не приходить у попередньо налаштованому стані, потрібно спочатку повністю затягнути колечко для помелу, а потім, залежно від призначення, відкрити його на 4-X кліків. ВАЖЛИВО згідно з інструкцією, мінімум 4 кліки, інакше помел може пошкодитися. Для еспресо рекомендується найдрібніший помел (4 кліки). При цьому налаштуванні доведеться поворушитися, і потрібно час від часу струшувати млин, щоб усі залишки також були перемолоті. За допомогою цієї техніки не залишиться жодних залишків у кавових камерах. Це займає трохи більше часу, але результат дійсно чудовий Еспресо після цього дійсно заслуговує на похвалу. )
Messenger