Опис Сковорода для яєць і сервірування 22, класичні емальовані сковороди, Нільська зелень, Емаль, діаметр 22 см, Висота 4,3 см
ОПИС ПРОДУКТУ
Омлет (омлети), яєчня-базіка, яєчні страви, смажені яйця: для цих яєчних страв і багатьох інших наша сковорода для яєць і сервірування ідеально підходить. Вона відповідного розміру для омлету та інших страв з яєць. Залізна серцевина емальованої сковороди оптимально і швидко розподіляє тепло по дну сковороди, що дозволяє швидко знизити температуру, оскільки яєчні страви не переносять занадто високих температур. А коли яйця будуть повністю обсмажені, сковорода з двома ручками стане ідеальною в якості сервірувальної сковороди, з якої також можна їсти, тому що емаль стійка до порізів і подряпин. Матеріал емалі виготовлений із заліза, яке було сплавлено зі склом при високих температурах, тобто з натуральної сировини. Нашу емальований посуд можна використовувати на всіх типах плит (газова, електрична, склокерамічна, індукційна і навіть на відкритому вогні). Завдяки залізному сердечнику тепло швидко відводиться, а потім зберігається: для стійкого приготування їжі з низьким енергоспоживанням. Бездоганна гігієна гарантує непористу гладку поверхню скла. Він має нейтральний аромат і антибактеріальну дію, а також легко миється. При правильному використанні і правильному догляді емальований посуд буде довго радувати і зберігати свій типовий блиск. Способи використання: наш деко для яєць і Северів також можна використовувати в якості невеликої форми для випічки в духовці. Так що в ній вже були спечені маленькі тістечка з заварним кремом і Тарталетка татін. Порада: для смаження яєць в емальованій сковороді потрібно вершкове масло або масло, але не дуже високої температури, найкраще зробити тест, в якому ви додаєте краплю яєчної маси в сковороду для яєць і подаєте на стіл. Не можна, щоб він відразу зіщулився, тому що тоді сковорода буде занадто гарячою. Якщо нічого не відбувається, значить, сковорода занадто холодна. Тільки коли крапля злегка застигне, каструля досягне оптимальної температури. Тепер влийте всю масу, трохи зменшіть вогонь, так як емаль зберігає тепло, і почекайте, поки омлет злегка відійде від дна сковороди, тільки тепер переверніть омлет.
- Емальована каструля для омлету та інших страв з яєць, зовні Зелена, всередині кремова, дві емальовані ручки
- Діаметр 22 см, підходить для всіх типів плит(газова, електрична, склокерамічна, індукційна, відкритого вогню), для приготування їжі з низьким енергоспоживанням
- Термостійкість до 450 C-максимальна рекомендована температура при температурі 220 C, стійка до порізів і подряпин, придатна для використання в духовці
- Антибактеріальний і ароматично нейтральний, легко миється
- Придатний для вторинної переробки, CO2-нейтральний, вироблений в Австрії
- Бренд Riess
- Антипригарне покриття Ні
- Колір Зелений
- Матеріал Чавун
- Вага 735.00 г
- Розмір 30.30 см x 23.40 см x 4.00 см
- Категорія: Сковороди для омлету та яєць Riess