2 відгука
Код товару: 1932003
Електричний точило для ножів Steba KS 1 - для всіх типів ножів (метал, кераміка), алмазні диски, прецизійна система направляючих, змінна шліфувальна головка
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Електричний точило для ножів Steba KS 1 - для всіх типів ножів (метал, кераміка), алмазні диски, прецизійна система направляючих, змінна шліфувальна головка
Електричний точило для ножів Steba KS 1 - для всіх типів ножів (метал, кераміка), алмазні диски, прецизійна система направляючих, змінна шліфувальна головка

- Змінні котушки намотування
- Нековзкі гумові ніжки забезпечують стійку фіксацію.
- Точне керування кутом нахилу леза для ідеального заточування.
- Алмазні шліфувальні диски
- Двофазна шліфовка для ідеальних результатів.
- Бренд Steba
- Вага виробу 700 г
- Досягнення 18 Ватт
- Ідентифікаційний номер глобальної торгівлі 04011833303196
- Кількість товарів 1
- Колір Нержавіюча сталь чорна
- Матеріал Кераміка, Метал
- Напруги 230 Вольт
- Тип зерен Фейн
- Вага 700 г
- Розмір 21.20 см x 9.75 см x 6.60 см
- Категорія: Точила для ножів Steba
Відгуки покупців
Обслуговування та результат - чудові. Рекомендую
Пристрій виглядає так само стильно, як на фотографіях, він стійкий і має достатньо довгий шнур. Точіння відбувається швидше, ніж очікувалося приблизно по 5 разів чергуючи ліву сторону та праву сторону через відповідний проріз, і все готово. Важкі ножі самі займають оптимальне положення. Для наших ножів вистачило тонкого заточування (рівень 2) лише овочевий ніж, який постійно використовується, спочатку обробили грубим заточуванням (рівень 1). Ножі з хвилястим лезом (хлібний ніж, ніж для помідорів) слід обробляти лише з боку без хвилястого леза та лише на рівні 2. Також ніж для оброблення риби з його вигнутим лезом було легко заточити. Важливо остаточний ефект досягається, якщо після заточування ножі додатково 2-3 рази пройти по паличці для заточування, щоб зняти задирки. Тоді вони ріжуть як нові. І це для 40-річних професійних ножів Dreizack.
Messenger