0 відгуків
Код товару: 1712600

Обвалочний ніж 14 см Diplome Zwilling

Кількість
10 530 ₴
+315 бонусів

Інформація про доставку

розраховуємо термін доставки
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Фото
  • Відгуки (0)

Опис Обвалочний ніж 14 см Diplome Zwilling

Філейний ніж має довге, тонке і гнучке лезо з гладкою ріжучою кромкою. Ідеально підходить для нарізки м'ясного і рибного філе. Завдяки особливій формі волокон філе плавно відходить один від одного при нарізці.

Серія Zwilling Diplôme була розроблена у співпраці з всесвітньо відомою кулінарною школою Le Cordon Bleu з більш ніж 120-річним досвідом викладання найвищих стандартів кулінарної техніки. Результатом цього є першокласні кухонні ножі, виготовлені на фабриці Miyabi в Секі, Японія. Німецька скрупульозність, французька вишуканість і японська майстерність: все це об'єднується в серії Diplôme. Розроблені та виготовлені за останніми стандартами, ножі Zwilling Diplôme задовольнять усі потреби вимогливого шеф-кухаря.
Ножі виготовлені зі спеціальної ножової сталі з подвійним штампуванням з подвійним кріозагартуванням Friodur. Секрет високоякісної сталі полягає в оптимальному балансі хрому та вуглецю, що робить ножі гнучкими та стійкими до корозії. Твердість за Роквеллом (Hrc): 61. Двостороннє симетричне заточування ріжучої кромки за спеціальною традиційною японською технологією Хонбазуке. Леза викувані з точною геометрією з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, що втілює високу якість бренду Zwilling. Унікальний дизайн ножа доповнює рукоятка в дизайні Le Cordon Bleu з трьома заклепками. Він має продуману форму, яка не дозволить йому вислизнути навіть при тривалому приготуванні, захистивши пальці від порізів. Таким чином, використання ножа стає зручним і безпечним.
Товар доданий в кошик prod