2 відгука
Код товару: 1933993
Сковорода для крепів Le Creuset з дерев'яним шкребком, чавун, Ø 27 см, для всіх типів плит (включаючи індукцію), Червоний (Cerise), 20136270600460
13 011 ₴
+390 бонусів
Можливі способи оплати:
-5% знижки при оплаті онлайн
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Сковорода для крепів Le Creuset з дерев'яним шкребком, чавун, Ø 27 см, для всіх типів плит (включаючи індукцію), Червоний (Cerise), 20136270600460
Сковорода для крепів Le Creuset з дерев'яним шкребком, чавун, Ø 27 см, для всіх типів плит (включаючи індукцію), Червоний (Cerise), 20136270600460





- Кругла сковорода для крепів з чавуну, ідеально підходить для приготування як солодких, так і солоних крепів.
- Ідеальний результат випічки завдяки рівномірному розподілу тепла, підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні.
- Невеликий бортик для запобігання витіканню тіста, дерев'яний скребок для рівномірного розподілу та вирівнювання тіста.
- Виготовлено у Франції, придатне для миття в посудомийній машині (окрім дерев'яного висувного елементу), рекомендується миття вручну, високоякісне чорне внутрішнє емальоване покриття.
- Комплектація: 1 сковорода для крепів Le Creuset з чавуну з ручкою з заліза та дерев'яним шпателем, Ø 27 см, кругла, розміри з ручкою: 40,2 x 26,9 x 5,3 см, вага: 2,17 кг, колір: вогнисто-червоний, 20136270600460
- Бренд Le Creuset
- Країна-виробник Франція
- Вага виробу 2,17 кілограма
- Діаметр 27 сантиметрів
- Інші технічні характеристики Сумісний з індукційними плитами
- Колір Червоний пісок
- Матеріал Емальоване лиття
- Об’єм 2,5 літра
- Потужність 2,5 літра
- Спеціальність Сумісний з індукційними плитами
- Сумісні пристрої Газ
- Вага 2.50 кг
- Розмір 32.00 см x 27.00 см x 4.00 см
- Категорія: Сковорідки для млинців Le Creuset
Відгуки покупців
З цим сковорідкою чудово виходять млинці та панкейки. Вона добре тримає тепло та забезпечує стабільно високу якість. Рекомендую
Чудова сковорода для млинців та галетів Дехто писав тут, що все прилипає, але у мене є два поради 1. Сковорода має бути розігріта до 200-220 градусів, тоді з галетів виділятиметься багато пари (я перевіряю це за допомогою інфрачервоного термометра, який у мене є для пічної печі). 2. Дуже легко змастити жиром, вилити тісто та розподілити його це не виходить, якщо сковорода недостатньо гаряча. Тісто має одразу прилипати, а потім чекати 2 хвилини, нічого не чіпати Галет/млинець сам відірветься, коли буде готовий, і його можна буде легко перевернути. Нам знадобилося 4 галети, щоб зрозуміти принцип, а потім вони виходили просто чудові. Справді чудова сковорода, я б знову купив її без вагань.
Messenger