- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Пан з нержавіючої сталі WMF Profi 28 см, індукційна, без антипригарного покриття, Cromargan, для духовки
Пан з нержавіючої сталі WMF Profi 28 см, індукційна, без антипригарного покриття, Cromargan, для духовки



- В комплекті: 1 сковорода з антипригарним покриттям діаметром 28 см (висота 6,2 см) ідеально підходить для плит з діаметром 22 см артикул: 0790386991
- Матеріал: Cromargan нержавіюча сталь 18/10 придатна для миття в посудомийній машині, можна використовувати в духовці, легка у догляді, нейтральна до смаку та стійка до кислот. Витримує температуру до 250C.
- Підходить для всіх типів плит, включно з індукційними. Дно TransTherm: конструкція дна з рівномірним розподілом тепла та тривалим утриманням тепла для економії енергії під час приготування їжі.
- Чудово підходить для ідеального обсмажування при високих температурах. Широкий бортик запобігає розливанню олії. Безпечне використання завдяки ергономічній ручці з нержавіючої сталі.
- Так
- Бренд WMF
- Вага виробу 1 грам
- Діаметр виробу 28 сантиметрів
- Інструкція по догляду за виробом Стійкий до посушування
- Кількість 1
- Кількість предметів TransTherm Allherdboden
- Колір
- Матеріал
- Необхідні батареї Ні
- Об'єм продукту 650 мілілітрів
- Опис гарантії Гарантія виробника
- Особливі області застосування Братен, братен, печуть.
- Потрібна збірка Ні
- Рекомендації по догляду Стійкий до посушування
- Спеціальність Підходить для керамічних, газових, електричних та індукційних плит.
- Вага 0.70 кг
- Розмір 28.00 см x 28.00 см x 5.00 см
- Категорія: Сковороди WMF
Відгуки покупців
Чудова сковорода Спочатку я скептично ставився до нержавіючих сковород, але зараз повністю переконаний. Овочі смажаться в ній чудово, а бекон для рагу взагалі інший смак. Догляд за нею також дуже простий мию навіть вручну, хоча зазвичай все кидаю в посудомийку, але цей чудовий предмет заслуговує на дбайливого догляду. Чудова покупка.
Я просто в захваті від сковороди з нержавіючої сталі від WMF Це моя перша сковорода без покриття. Щойно отримав її і, прочитавши відгуки тут, дізнався, що потрібно її пропалювати перед першим використанням, щоб утворилася патина. Я тричі нагрівав олію для смаження до 7-го рівня з 9, поки олія не почала диміти. Потім охолоджував і повторював. Під час першого смаження я дотримувався поради не ставити плиту на максимум 9, а тримати на рівні 7 або 7.5 на індукційній плиті. 7.5 вже було майже занадто гаряче. Що можу сказати Картопля по-селянськи вийшла ідеальна І нічого не пригоріло до сковороди. Моя дитина була в захваті від смаку. Миття було дуже легке. Сковорода тепер не здається мені надто важкою, не важча за алюмінієві сковороди з покриттям, які я використовував раніше. Стара сковорода тепер йде на пенсію. Я б знову купив цю сковороду з нержавіючої сталі будь-коли. Вона варта кожної копійки.
Messenger