- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Фондю CASO Induktions - для 8 осіб, 60-240°C, таймер до 180 хвилин, з захистом від бризок, 1000 Вт, чорний
Фондю CASO Induktions - для 8 осіб, 60-240°C, таймер до 180 хвилин, з захистом від бризок, 1000 Вт, чорний



- Технологія індукційного нагріву забезпечує швидкий та рівномірний нагрів ідеально підходить для фондю з олією, бульйоном та сиром.
- Потужний та універсальний: 1000 Ват, діапазон температур від 60 до 240 C та таймер до 180 хвилин.
- Безпечно та чисто завдяки відсутності відкритого вогню ідеально для використання безпосередньо за столом.
- Повний набір, що включає індукційну плиту, високоякісний фондюшник (нержавіюча сталь/алюміній), захисний екран від бризок та 8 виделок для фондю.
- Універсальне індукційне поле для приготування їжі, ідеальне для підтримання тепла соусів та страв під час шведського столу.
- Бренд Caso
- Автоматичне вимкнення Ні
- Вага виробу 3,25 кілограми
- Досягнення 1000 Ват
- Колір
- Матеріал Сталь
- Напруги 230 Вольт
- Об’єм 2,5 літра
- Вага 3.25 кг
- Розмір 26.00 см x 31.50 см x 21.50 см
- Категорія: Фондю Caso
Відгуки покупців
Завдяки індукційній технології, шанувальникам фондю з м'ясом нарешті гарантовано, що олія залишається правильно гарячою, а м'ясо смажиться до бажаної просмаженості, але при цьому залишається соковитим. Особливо радує швидка реакція на зміну температури. Крім того, відсутність відкритого вогню на столі робить процес більш розслабленим. Індукційна плитка видає тихий гул, який не надто дратує. Але такий звук я чув лише на індукційних плитах першого або другого покоління, сучасні (2020 року) плити майже безшумні при високих температурах, якщо не купувати найдешевші моделі. Ми ще не пробували фондю з сиром або інші можливі варіанти використання (картопля фрі), тому нічого не можемо сказати. Але думаю, що проблем не буде, адже каструля та індукційна плитка добре виготовлені. Дизайн каструлі чудовий, простий нержавіюча сталь. Дизайн плити/основи не вражає, трохи громіздкий на столі, але тисячу разів краще за щось з квітковими візерунками чи іншими дурницями. До того ж, плиту можна використовувати і для інших цілей, наприклад, як п'яту конфорку під час приготування їжі для великих сімейних свят, або так
Згоден, спочатку поекспериментував, але вже повністю зачарований. У нас вже було електрофондю Severin протягом багатьох років. Після тривалого часу пластина перестала нормально нагріватися, тому знадобилося нове фондю. Повернутися до класичного фондю без електрики було вже не варіант. Але цього разу воно мало бути з 'вау-ефектом', адже м'ясо в старому фондю лише варилося. Після довгих роздумів (ця штука не з дешевих), я все-таки вирішив придбати Caso Induktions FonDue. Почну з того, що чорний дизайн виглядає дуже стильно та вражаюче. Але функціональність перевершила все. Увімкнув і почав смажити. Просто супер При 180 градусах м'ясо стало таким хрустким, що я змушений був знизити температуру до 160 градусів (як багато хто рекомендував тут раніше). Скарги на вентилятор не можу зрозуміти. Звичайно, чути тихе гудіння, але шум, коли занурюєш м'ясо в гаряче масло, значно гучніший. Розбризкувач також з нержавіючої сталі і добре захищає від гарячого масла. Як незначний недолік, нам здалися ручки казана, які, на жаль, з пластику і сильно нагріваються. Тут потрібно або дати казану охолонути, або використовувати прихватки. Також у комплекті йдуть фондю-вилки з пластиковими ручками, які, до речі, не мають кольорового маркування. Це може викликати плутанину та пошуки серед багатьох користувачів . Ми використали свої старі вилки з дерев'яними ручками. Але в цілому я дуже задоволений цим фондю. Воно варте своїх грошей...
Messenger