2 відгука
Код товару: 1934785
Сковорода KUHN RIKON CULINARY FivePly 28 см, нержавіюча сталь, 5-шарове покриття
Варіант
7 258 ₴
+217 бонусів
Можливі способи оплати:
-5% знижки при оплаті онлайн
Інформація про доставку
розраховуємо термін доставки
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Сковорода KUHN RIKON CULINARY FivePly 28 см, нержавіюча сталь, 5-шарове покриття
Сковорода KUHN RIKON CULINARY FivePly 28 см, нержавіюча сталь, 5-шарове покриття

- 5-шарова конструкція (нержавіюча сталь 3 шари алюмінію нержавіюча сталь): забезпечує виняткову теплопровідність та рівномірний розподіл тепла по всій поверхні, запобігаючи локальному перегріву та гарантуючи ідеальне приготування страв.
- Доступний у різних розмірах.
- Рівномірний розподіл тепла по всій поверхні, аж до країв.
- Замкнений край безпечний для миття в посудомийній машині (без гострих країв)
- Елегантний, лаконічний та позачасовий дизайн.
- Ергономічна ручка Stay Cool для комфортного використання
- Чудово підходить для ароматичного та гострого обсмажування.
- Легке та швидке очищення (відсутні заклепки, з'ємне дно)
- Підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні.
- Підходить для використання в духовці до 240C (Увага: ручка може нагріватися)
- Так
- Бренд KUHN RIKON
- Кількість 500
- Колір Сірий
- Матеріал
- Необхідні батареї Ні
- Особливі області застосування Ароматне обсмажування м'яса, приготування соусу.
- Потужність 28 кубічних сантиметрів
- Рекомендації по догляду Стійкий до посушування
- Спеціальність Стійкий до миття в посудомийній машині
- Вага 1.44 кг
- Розмір 29.49 см x 5.08 см x 5.08 см
- Категорія: Сотейники KUHN RIKON
Відгуки покупців
Чудова якість. Легко використовувати, не прилипає, якщо правильно розігріти та використовувати олію під час приготування. Дозволяє готувати на низькому вогні та отримувати дуже хороші результати. Трохи важка порівняно з іншими сковородами з нержавіючої сталі, які у мене є, але це прийнятно.
Я дуже задоволена цією сковородою Вона міцна та рівномірно нагрівається. Завдяки полірованій поверхні потрібно мінімум олії, щоб їжа не прилипала, а мити її дуже легко. Для смаження риби рекомендую викладати на дно кола з пергаментного паперу та смажити рибу зверху це повністю запобігає прилипанню та полегшує перевертання рибних філе.
Messenger